about

Unforgettable parties
Believe us
@manelogia
#vreausabeaucufratiimei

about

Suntem un brand de petreceri ce a luat naștere în București, într-un moment în care viața de noapte era monotonă. De-a lungul anilor, genul muzical al manelelor a polarizat constant societatea, căpătând în ultimul timp tot mai multă amploare, odată cu momentul emblematic al faimosului Dj Salvatore Ganacci pe scena festivalului Neversea, din 2019. 

Trendul YouTube-ului românesc, dar și deschiderea noilor generații către acest gen muzical aduc organizatorilor de evenimente noi provocări. Genul muzical garantează distracția publicului, animată de cei mai buni Dj locali pe ritmul celor mai bune hit-uri. Programul muzical începe întotdeauna cu muzică comercială, este urmat de manele vechi, iar ultima parte a programului o dedicăm manelelor din trending-ul YouTube-ului românesc.

În al doilea an de existență ne-am extins la nivel național, iar actual suntem prezenți în București, Brașov, Constanța, Sibiu și Timișoara, urmând să ne extindem în alte trei orașe importante din țară. În al treilea an plănuim extinderea către alte capitale europene, aducând Manelogia mai aproape de fanii de dincolo de granițe.

Join to next event

Manelogia te invită să derulăm împreună trăiri, sentimente, imagini și momente.